Paswoord vergeten?  
waarzegger.net - Laat een waarzegger je toekomst voorspellen Home  |  Getuigenissen   |  Kwaliteit   |  E-mail Consult   |  Telefoon Consult   |  Foto Reading   |  Contact   
 

Paranormale Hulplijn, ontvang direct antwoord

Pagina van waarzegger Aurora - specialiteit Heldervoelend Pagina van waarzegger Aurora - specialiteit Heldervoelend
directe antwoorden van waarzeggers Ontvang betrouwbare en directe antwoorden op al uw vragen
waarzeggers via e-mail Ontvang paranormale antwoorden van waarzeggers via e-mail
Telefoneer met een waarzegger Ontvang paranormale antwoorden van waarzeggers via telefoon
 

Voordelen van een Waarzegger.net-account

4 minuten gratis bellen bij eerste kredietoplading 4 minuten gratis bellen bij eerste kredietoplading gratis Waarzegger.net-account aanmaken
veilig betalen Veilig betalen, goedkoper bellen
geen 0900 lijnen Bellen via lokaal nummer
E-mailen met waarzeggers E-mailen met waarzeggers
     
waarzegger Aurora- We leven in een bijzonder mooie, echter ook verwarrende tijd. Er wordt van ons als ziel een ontwikkeling gevraagd naar een Hoger Bewustzijn. Terwijl het aardse leven andere zaken van ons vraagt wat niet altijd aansluit op deze ontwikkeling. Dat maakt het functioneren als leidinggevende, medewerker, partner, echtgenoot, vader/moeder, kind etc. vrij lastig.

Als Spiritueel Coach help ik je graag op dit pad van Bewustwording. Dat kan o.a. inhouden: begeleiding bij de overstap van de 3e dimensie naar de 5e dimensie.

Op dit pad kunnen allerlei vraagstukken naar voren komen op het gebied van werk, relaties, zielsconnecties (o.a. soulmates en tweelingzielen), Nieuwe Tijdskinderen, Authenticiteit etc.

Ik ben helderhorend, -voelend en -wetend en ben daarnaast Professional Coach op zakelijk gebied. Daarnaast ben ik ervaringsdeskundige op het gebied van zielsconnecties (tweelingzielen).

Waar ik in geloof, is dat tijdens ons gesprek vanzelf de juiste dingen naar voren mogen komen, passend bij het moment op je pad waar je nu bent. Alles verloopt volgend een Perfect Plan. Je bent nooit te laat of te vroeg op een bepaald punt in je leven.

Heb je een vraag, kan je coaching gebruiken of gewoon een luisterend oor? Bel mij gerust! Waarzeglijn waar een waarzegger je toekomst voorspelt. Waarzeggers geven live advies.

Pagina van waarzegger Aurora


Heldervoelend Heldervoelend     0900 01 81     (90 cpm)
Spirituele coach Spirituele coach    0903 416 42   (150 cpm)
Helderwetend Helderwetend  


We leven in een bijzonder mooie, echter ook verwarrende tijd. Er wordt van ons als ziel een ontwikkeling gevraagd naar een Hoger Bewustzijn. Terwijl het aardse leven andere zaken van ons vraagt wat niet altijd aansluit op deze ontwikkeling. Dat maakt het functioneren als leidinggevende, medewerker, partner, echtgenoot, vader/moeder, kind etc. vrij lastig. Als Spiritueel Coach help ik je graag op dit pad van Bewustwording. Dat kan o.a. inhouden: begeleiding bij de overstap van de 3e dimensie naar de 5e dimensie. Op dit pad kunnen allerlei vraagstukken naar voren komen op het gebied van werk, relaties, zielsconnecties (o.a. soulmates en tweelingzielen), Nieuwe Tijdskinderen, Authenticiteit etc. Ik ben helderhorend, -voelend en -wetend en ben daarnaast Professional Coach op zakelijk gebied. Daarnaast ben ik ervaringsdeskundige op het gebied van zielsconnecties (tweelingzielen). Waar ik in geloof, is dat tijdens ons gesprek vanzelf de juiste dingen naar voren mogen komen, passend bij het moment op je pad waar je nu bent. Alles verloopt volgend een Perfect Plan. Je bent nooit te laat of te vroeg op een bepaald punt in je leven. Heb je een vraag, kan je coaching gebruiken of gewoon een luisterend oor? Bel mij gerust!Maak nu uw gratis waarzegger account aan Foto reading waarzegger E-mail consult met waarzegger Telefoon consult met waarzegger

Getuigenissen over waarzegger Aurora


Hieronder kan u getuigenissen van onze bezoekers vinden over waarzegger Aurora:Wat fijn je gesproken te hebben en me het helder te vertellen zoals het is. Ik verlies zo de moed af en toe en je hebt me weer vertrouwen gegeven. Daardoor kan ik weer doorpakken. Dank je wel.

5 sterren van D. voor deze waarzegger     Getuigenis voor waarzegger door D.

Zeer goed invoelend, wijs en zuiver medium .

5 sterren van S voor deze waarzegger     Getuigenis voor waarzegger door S

Aurora, bedankt je was zeer verhelderend. Goede uitleg van de kaarten. Topper.

5 sterren van Che. voor deze waarzegger     Getuigenis voor waarzegger door Che.

Hoi Aurora, je had gelijk dat vandaag niet het moment was om het gesprek aan te gaan met J. Hij bleek super gestresst voor zijn optreden (en wie weet wat nog meer). Geeft me vertrouwen dat de rest van wat je zei ook klopt :).

5 sterren van Eameralda voor deze waarzegger     Getuigenis voor waarzegger door Eameralda

Helaas waren mijn credits sneller op dan gedacht, waardoor ik niet alle info heb gekregen over mijn situatie over die fb blokkade, maar verder heb je me goed geholpen. en ik bel je zeker tzt weer terug (of een enailconsult). Dank je wel.

5 sterren van Esmeralda voor deze waarzegger     Getuigenis voor waarzegger door Esmeralda

Hoi aurora . je consulten zijn prima. bel je vanavond op de lijn. tot bels.

5 sterren van Anoniem voor deze waarzegger     Getuigenis voor waarzegger door Anoniem

Je hebt me enorm geholpen. Dank je wel. Dank voor de helderheid die ik zo nodig had te weten. Groet.

5 sterren van Diana voor deze waarzegger     Getuigenis voor waarzegger door Diana

Dank je wel voor je mooie legging.
bel je gauw terug. super.

5 sterren van Wendy voor deze waarzegger     Getuigenis voor waarzegger door Wendy

Ik heb inmiddels eind oktober zelf contact opgenomen met M. en een kort gesprek gehad, dus ik kan niet meer weten of de voorspelling van het contact vanuit hem voor december dit jaar nog uitkomt, zeg ik heel eerlijk. Wat het contact betreft, laat ik het nu weer even rusten.
Aurora, nu ik u helaas niet meer kan mailen, bel ik u wellicht een keertje komend jaar. U vertelde me dat we dan een andere 'trilling' hebben. Voor nu voor alsnog bedankt, ik koester uw mails en lees ze vaak over. Veel liefs.

5 sterren van Stephanie voor deze waarzegger     Getuigenis voor waarzegger door Stephanie

Aurora is geweldig. Zij is de persoon die jou echt vooruit helpt. Haar inzichten zijn heel precies. Ze voelt haarfijn aan wat jij als persoon nodig hebt. Ik ben haar heel erg dankbaar :-).

5 sterren van Laure voor deze waarzegger     Getuigenis voor waarzegger door Laure

Ik heb kortgeleden Aurora voor het eerst geraadpleegd via e-mail. Ik heb haar een foto gestuurd van iemand waar ik een vraag over had, en eigenlijk maar 1 vraag aan haar gesteld daarbij. maar kreeg vervolgens een complete uitzetting over hem, over wat voor persoon hij is, hoe het nu met hem gaat, waar hij mee worstelt en de kernpunten van zijn 'zijn', die voor mij heel erg herkenbaar zijn. Ook over mij heeft ze wat kunnen vertellen, terwijl ik niet eens op de foto stond.

Ik moet zeggen, meerdere paragnosten hebben zeer accurate informatie gegeven over dezelfde persoon waar ik een vraag over had (sommigen ook niet, konden mij alleen maar generieke dingen zeggen die in principe op iedereen wel toepasbaar kunnen zijn), maar op de een of andere manier lijkt de informatie van Aurora ten eerste het meest uitgebreid, en ten tweede het meest precies. Waardoor zij heel erg betrouwbaar op mij overkomt. Ik weet uiteraard ook van haar nog niet of de voorspellingen uit gaan komen, dat zal de tijd uit moeten wijzen. Ik ga het ZEKER bij de getuigenissen plaatsen, mocht het zo zijn. De tijd die zij voorspelt, reikt nog tot december. Ik hoop heel erg dat het klopt, maar mocht het later uitkomen dan dat, dan laat ik het uiteraard ook weten.

Hoe dan ook ben ik erg dankbaar dat ik iemand kan raadplegen die zo'n bijzondere gave heeft, want daar kunnen we in ieder geval niet over twisten. Zij heeft nooit zomaar kunnen weten wat zij mij heeft verteld, op basis van de luttele (laten we maar gewoon zeggen: geen) info die ik gegeven heb, en daar wil ik haar sowieso heel erg voor bedanken. Wat mooi en enorm bijzonder dat dit bestaat. Ik heb altijd geloofd dat er meer is tussen hemel en aarde, en dit was voor mij ook een manier om naar bevestiging daarvan te zoeken. Die heb ik nu gevonden.

Heel erg veel liefs van mij,.

5 sterren van Stephanie voor deze waarzegger     Getuigenis voor waarzegger door Stephanie       
  Copyright © 2008 - 2020
Waarzegger.net.
Microbel | FAQ | Uw privacy | Site index | Interessante links | Gratis horoscoop | waarzegger worden  
       
     
 
         
waarzegger.net - Laat een waarzegger je toekomst voorspellen

Sterrenbeelden

  Sterrenbeeld Ram
  Sterrenbeeld Stier
  Sterrenbeeld Tweelingen
  Sterrenbeeld Kreeft
  Sterrenbeeld Leeuw
  Sterrenbeeld Maagd
  Sterrenbeeld Weegschaal
  Sterrenbeeld Schorpioen
  Sterrenbeeld Boogschutter
  Sterrenbeeld Steenbok
  Sterrenbeeld Waterman
  Sterrenbeeld Vissen
  Sterrenbeelden
  Dagelijkse horoscoop
  Horoscoop op uw mobiel

 

waarzeggers

  Paranormaal advies
  Paranormale site
  Paranormaal begaafd
  Online waarzeggers
  waarzeggers
  waarzegger   
  Heldervoelend
  Helderwetend
  Helderhorend
  Spiritueel waarzegger
  Helderruikend
  waarzegger
  Online waarzegger
  waarzeggers
  Helderziende-waarzeggers

Teletekst waarzeggers

  NET5 teletekst pagina 481
  SBS6 teletekst pagina 487
  RTL teletekstNumerologie

  Getallensymboliek
  Numerologie
  Meestergetallen

Advies

  Spirituele hulplijn

Reiki

  Reiki
  Reiki symbolen

Relatie

  Relatie
  Relatieproblemen
  Huwelijksproblemen
  Nieuwe relatie
  Relatiebemiddeling
  Relatieherstel

Astrologie

  Ascendant
  Astrologie


Thema's

  Persoonlijke ontwikkeling
  Aura
  Lichtverschijnselen
  Waarzegger.net

Tarot kaarten

  Engelenkaarten
  Kaartleggers
  Kaarten
  Lenormandkaarten
  Online kaartleggen
  Pendelkaarten
  Symboolkaarten
  Tarot kaartleggen
  Tarot legging
  Tarotkaart
  Tarotkaarten
  Waarzegkaarten
  Zigeunerkaarten
  Kaartleggen


Toekomst

  Visioenen
  Toekomst voorspellen
  Toekomst
  Tarot voorspelling
  Toekomstvoorspeller
  Toekomstvoorspelling
  Toekomstvoorspellingen
  Online toekomst voorspelling

Waarzegger

  Waarzeggen
  Waarzeggerij
  Online pendelen
  Waarzeggers
  Online waarzegger
  Waarzegster
  Waarzeggers

Wicca

  Erfheks
  Erfheksen